0

Pusen min har fått kattunger! Vi skal kanskje beholde en, men er ikke sikker på hva den skal hete... Noen tips?

0

Hallo! Tenkte jeg skulle fortelle litt om det som skjer fremover. På lørdag kommer noen venner på besøk og vi skal se en film og kose oss! I april skal jeg på..... Trommevirvel!... JUSTIN BIEBER KONSERT! Jeg har altid ønsket meg det, så det er en drøm som går i oppfyllelse! Også er det konfimasjonen min den 27 april! Gleder meg til alt det!

2

Hallo! Tenkte jeg skulle vise de siste instagram bildene mine( heter malincrazygirl der foresten )

0

Hallo! Sorry for at jeg har vert så dorlig med bloggingen, men har ikke hatt så mye å blogge om. Akuratt nå ser jeg på Breaking dawn part 2 for andre gang. Har aldri vert så stor fan av twilight, men denne var jo bare elsk. Såg på den første twilight filmen i dag og, men den er ikke like søt, men mere klein synst jeg... Men tilbake til overskriften:

Jeg prøver å finne en kjole til konfimasjonen min, og nei, skal ikke ha bunad. Jeg har sett på nelly og sånn, men finner ingen som har wow faktoren, og det må jeg ha. Vet dere om noen butikker eller nettsider med utrolig fine kjoler? Og vist det er en nettside, er den trygg? Trenger virkelig hjelp her, skal konfimere meg i april så...


Tok det bilde på søndag tror jeg...

0

Heii! Nå er det en stund siden jeg har blogget, og det er fordi jeg har vert litt opptatt... Men jeg skal vise dere noen bilder fra de siste dagene!

Jeg var i akvariet i bergen i går medmamma og pappa som dere ser. Har flere bilder, men det er ganske mangen...

Var på TGI fridays, og der bestilte jeg kylling og oreo madnes! NAM! ( ikkeat dette var noe viktig info da..)

Og sefølgelig må jeg gratulere mannen min Justin med 19 års dagen! Han er helten min og jeg elsker han!

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits