1

I går var jeg på ball med skolen min. Det var ganske kos, og vi danset mye! Jeg og Camilla hadde snøball krig i høye heler og kjole, og det var sykt kald!! Fikset faktisk håret mitt hos frisøren, og jeg blei utrolig fornøyd!
Og grunnen til at jeg skriver så lite, er fordi jeg skriver på i-poden og er litt opptatt :)

0

I dag var jeg på en går med konfe gruppen min, og det var faktisk gøyere enn jeg trodde:) jeg fikk holde en liten geit! Super søt! Vi skjøt med pil og bue, men jeg var ikke så flink... Men det var gøy da!

Min nye beste venn :)

0

Hey! Det er snart valentines day..! Jeg personlig gleder meg litt, selv om jeg ikke har noe spesielt å gjøre da... Men selv om du har en kjæreste, en date eller er singel kan du jo forsatt ha det gøy på den dagen! :) ikke ver en sånn person som bare går og håper på at din store kjærlighet skal si noe til deg! Si noe til han/hun, også ser du hva som skjer. Det verste som kan skje er at han/hun sier nei!

0

Jeg har sett igjennom noen bilder, og fant noen ting jeg vil gjøre før jeg dør?

3

10 fakta om meg?

1. Jeg er en belieber og gleek!
2. Jeg lever for musikk?
3. Jeg har to hunder og to katter.

Dette er min ene hund, Chica ?

4. Jeg bor i meland.
5. Jeg skal på Justin Bieber konsert den 17. April? ( vist du skal den dagen, legg igjenn en komentar)
6. Jeg har gått på dans i ca 3-4 år, men går ikke nå lengre.
7. Jeg er trivsels leder på min skole.
8. Jeg har aldri brukket noe??
9. Favoritt faget mitt på skolen er engelsk og m&h.
10. Jeg har farget og stripet håret, så jeg har ikke naturlig farge?

Noe mere du vil vite, er det bare å spørre?

0

Velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 14 år? Jeg er en belieber og gleek, men kommer ikke til å skrive så mye om det her på bloggen! Jeg kommer til å blogge mest fra i poden, og da kommer det nok ikke beste kvalitet på bildene, men men... Senere i dag kommer det ut 10 facta om meg, så skriv i komentar feltet om det er noe du vil vite! ? Og jeg skal prøve å kommentere tilbake!

This is me ?

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits