0

Pusen min har fått kattunger! Vi skal kanskje beholde en, men er ikke sikker på hva den skal hete... Noen tips?

0

Hallo! Tenkte jeg skulle fortelle litt om det som skjer fremover. På lørdag kommer noen venner på besøk og vi skal se en film og kose oss! I april skal jeg på..... Trommevirvel!... JUSTIN BIEBER KONSERT! Jeg har altid ønsket meg det, så det er en drøm som går i oppfyllelse! Også er det konfimasjonen min den 27 april! Gleder meg til alt det!

2

Hallo! Tenkte jeg skulle vise de siste instagram bildene mine( heter malincrazygirl der foresten )

0

Hallo! Sorry for at jeg har vert så dorlig med bloggingen, men har ikke hatt så mye å blogge om. Akuratt nå ser jeg på Breaking dawn part 2 for andre gang. Har aldri vert så stor fan av twilight, men denne var jo bare elsk. Såg på den første twilight filmen i dag og, men den er ikke like søt, men mere klein synst jeg... Men tilbake til overskriften:

Jeg prøver å finne en kjole til konfimasjonen min, og nei, skal ikke ha bunad. Jeg har sett på nelly og sånn, men finner ingen som har wow faktoren, og det må jeg ha. Vet dere om noen butikker eller nettsider med utrolig fine kjoler? Og vist det er en nettside, er den trygg? Trenger virkelig hjelp her, skal konfimere meg i april så...


Tok det bilde på søndag tror jeg...

0

Heii! Nå er det en stund siden jeg har blogget, og det er fordi jeg har vert litt opptatt... Men jeg skal vise dere noen bilder fra de siste dagene!

Jeg var i akvariet i bergen i går medmamma og pappa som dere ser. Har flere bilder, men det er ganske mangen...

Var på TGI fridays, og der bestilte jeg kylling og oreo madnes! NAM! ( ikkeat dette var noe viktig info da..)

Og sefølgelig må jeg gratulere mannen min Justin med 19 års dagen! Han er helten min og jeg elsker han!

1

I går var jeg på ball med skolen min. Det var ganske kos, og vi danset mye! Jeg og Camilla hadde snøball krig i høye heler og kjole, og det var sykt kald!! Fikset faktisk håret mitt hos frisøren, og jeg blei utrolig fornøyd!
Og grunnen til at jeg skriver så lite, er fordi jeg skriver på i-poden og er litt opptatt :)

0

I dag var jeg på en går med konfe gruppen min, og det var faktisk gøyere enn jeg trodde:) jeg fikk holde en liten geit! Super søt! Vi skjøt med pil og bue, men jeg var ikke så flink... Men det var gøy da!

Min nye beste venn :)

0

Hey! Det er snart valentines day..! Jeg personlig gleder meg litt, selv om jeg ikke har noe spesielt å gjøre da... Men selv om du har en kjæreste, en date eller er singel kan du jo forsatt ha det gøy på den dagen! :) ikke ver en sånn person som bare går og håper på at din store kjærlighet skal si noe til deg! Si noe til han/hun, også ser du hva som skjer. Det verste som kan skje er at han/hun sier nei!

0

Jeg har sett igjennom noen bilder, og fant noen ting jeg vil gjøre før jeg dør?

3

10 fakta om meg?

1. Jeg er en belieber og gleek!
2. Jeg lever for musikk?
3. Jeg har to hunder og to katter.

Dette er min ene hund, Chica ?

4. Jeg bor i meland.
5. Jeg skal på Justin Bieber konsert den 17. April? ( vist du skal den dagen, legg igjenn en komentar)
6. Jeg har gått på dans i ca 3-4 år, men går ikke nå lengre.
7. Jeg er trivsels leder på min skole.
8. Jeg har aldri brukket noe??
9. Favoritt faget mitt på skolen er engelsk og m&h.
10. Jeg har farget og stripet håret, så jeg har ikke naturlig farge?

Noe mere du vil vite, er det bare å spørre?

0

Velkommen til min blogg! Jeg heter Malin og er 14 år? Jeg er en belieber og gleek, men kommer ikke til å skrive så mye om det her på bloggen! Jeg kommer til å blogge mest fra i poden, og da kommer det nok ikke beste kvalitet på bildene, men men... Senere i dag kommer det ut 10 facta om meg, så skriv i komentar feltet om det er noe du vil vite! ? Og jeg skal prøve å kommentere tilbake!

This is me ?

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits